ludwig hotel

Programajánló

Martonvásár
Kedvező árak
Családias hangulat

Agroverzum

Az Agroverzum Tudományos Élményközpont az Agrártudományi Kutatóközpontjának látogatóközpontja Martonvásáron. Egyszerre ismeretterjesztő központ és tudományos játszóház. Fő célja az agrártudományok ismertségének a növelése, az érthető és élvezetes, gondolkodásra ösztönző tudományközvetítés.

A legangolabb magyar kastély

Egy darabka Anglia elevenedik meg Martonvásáron, az angol-neogót stílusú Brunszvik-kastélyt és elképesztően szép parkját látogatva. 

Óvodamúzeum

Az Óvodamúzeum, mely az országban egyetlen, bepillantást enged a látogatóknak 1828-tól a magyar kisdedóvás történetébe. Tárgyai, könyvei, fotói, dokumentumai és játékai elénk tárják a régmúlt, s a közelebbi múlt óvodáinak életét, a szemléltető- és foglalkoztatóeszközök a honi kisgyermeknevelés fejlődését, útkeresését, s a jobbra való törekvéseket.

Beethoven Múzeum

Martonvásár ma a hazai Beethoven-kultusz központja. A kastélyban működő, s a Magyar Tudományos Akadémia fennhatósága alá tartozó Beethoven Emlékmúzeumot a Kutatóintézet tartja fenn. A 19. század első éveiben több alkalommal itt járt Ludwig von Beethoven, aki barátságban állt a zenerajongó Brunszvikokkal.

Látogasd meg martonvásárt

Kapcsolódj ki nálunk!