Oldal kiválasztása
ludwig hotel

Programajánló

Martonvásár
Kedvező árak
Családias hangulat

Agroverzum

Az Agroverzum Tudományos Élményközpont az Agrártudományi Kutatóközpontjának látogatóközpontja Martonvásáron. Egyszerre ismeretterjesztő központ és tudományos játszóház. Fő célja az agrártudományok ismertségének a növelése, az érthető és élvezetes, gondolkodásra ösztönző tudományközvetítés.

A legangolabb magyar kastély

Egy darabka Anglia elevenedik meg Martonvásáron, az angol-neogót stílusú Brunszvik-kastélyt és elképesztően szép parkját látogatva. 

Óvodamúzeum

Az Óvodamúzeum, mely az országban egyetlen, bepillantást enged a látogatóknak 1828-tól a magyar kisdedóvás történetébe. Tárgyai, könyvei, fotói, dokumentumai és játékai elénk tárják a régmúlt, s a közelebbi múlt óvodáinak életét, a szemléltető- és foglalkoztatóeszközök a honi kisgyermeknevelés fejlődését, útkeresését, s a jobbra való törekvéseket.

Beethoven Múzeum

Martonvásár ma a hazai Beethoven-kultusz központja. A kastélyban működő, s a Magyar Tudományos Akadémia fennhatósága alá tartozó Beethoven Emlékmúzeumot a Kutatóintézet tartja fenn. A 19. század első éveiben több alkalommal itt járt Ludwig von Beethoven, aki barátságban állt a zenerajongó Brunszvikokkal.

Látogasd meg martonvásárt

Kapcsolódj ki nálunk!

EN DE HU